Despre Noi

Our Vision, Great BusinessAvantage
Story

Distinctively re-engineer revolutionary meta-services and premium architectures. Intrinsically incubate intuitive opportunities and real-time potentialities. Appropriately communicate one-to-one technology after plug-and-play networks.
https://www.dcconta.ro/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Peste 20 ani de experiență

Expertiză
Suntem o echipă de profesioniști oferind servicii integrate de contabilitate, consultanță fiscală, audit și salarizare, iar creșterea și șlefuirea competențelor oamenilor noștri este o prioritate, ce conduce la creșterea satisfacției clienților noștri.
Integritate
Acționăm cu integritate și corectitudine, oferind soluții care să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a companiilor care sunt alături de noi respectând promisiunile făcute.
Flexbilitate
Ne adaptăm constant modul în care ne desfășurăm activitatea la schimbările ce apar în piață și venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi ale pieţei cu soluții inovatoare.
Parteneriat
Suntem partenerul fiecărei companii care își dorește o evoluție sănătoasă unde primordial este dialogul, înțelegerea problemelor, colaborarea pentru identificarea soluțiilor optime.
Despre Noi

Povestea noastră
De la primul pas în antreprenoriat la o companie solidă

D&C Conta înseamnă primul pas în antreprenoriat pentru Carmen și Daniel Sandu, doi profesioniști care veneau cu o experiență suficient de relevantă atât în întreprinderile de stat în care au activat, cât și în mediul privat în care au intrat din 1992. Aceste etape ale activității lor au fost perioade de acumulări impresionante de experiență, de creștere în plan profesional, de creștere ca profesioniști.

Dorința pentru a livra servicii excepționale și personalizate în contabilitate, audit, consultanță fiscală și salarizare s-a transformat în compania care astăzi numără o echipă de peste 20 de profesioniști care contribuie la dezvoltarea fiecărei companii, ce își dorește o creștere sănătoasă.

Credem că societatea în care trăim depinde de succesul companiilor care aleg inițiativele îndrăznețe precum a dumneavoastră.

Noi spunem că vă ghidăm să transformați visurile în realitate și vă ajutăm să vă îndepliniți ambițiile prin servicii complete de contabilitate, consultanță fiscală, audit și salarizare, la cele mai înalte standarde profesionale.

În prezent, D&C Conta este o companie respectată în mediul de afaceri, având un portofoliu cu peste 200 de de companii din România și internațional.

Despre Noi
Despre Noi
https://www.dcconta.ro/wp-content/uploads/2022/07/dc-conta-despre-noi-1.jpg
Despre Noi
Despre Noi
https://www.dcconta.ro/wp-content/uploads/2022/07/dc-conta-despre-noi-1.jpg
Despre Noi

Perspectiva noastră
Abordare interdisciplinară și echipă de profesioniști la standard înalt

Companiile naționale și internaționale pentru care oferim întregul suport în sfera de contabilitate, audit, consultanță fiscală și salarizare sunt partenerii noștri pentru care comunicarea este primordială, astfel încât să înțelegem nevoile și situațiile pe care le întâmpină cu scopul de a identifica cele mai bune soluții.

Echipa noastră cuprinde un număr de peste 20 de profesioniști cu diverse calificări, care este un organism omogen, aflat în continuă creștere în plan profesional. De multe ori activitatea noastră înseamnă o colaborare interdisciplinară, iar în timp am format echipe complexe cu specialiști din domenii conexe, astfel încât să putem furniza companiilor servicii integrate, de tipul ”one-stop-shop”.

Lucrăm îndeaproape cu companiile pentru a rezolva întrebările delicate și complexe, astfel încât ne asigurăm că au acces la informațiile potrivite pentru a lua deciziile corecte pe parcurs.

https://www.dcconta.ro/wp-content/uploads/2022/07/despre-noi-img-001.png
Oferim servicii integrate pentru companii din România, dar și internațional

Parteneriate
solide

Companiile pentru care oferim servicii profesionale provin din Europa, dar și din Canada, Chile sau Africa de Sud, ceea ce ne bucură că oferim suport pentru extinderea fiecărei companii pe piața din România.

Partenerul dumneavoastră pentru dezvoltare sustenabilă!

Oricare ar fi provocarea, industria sau stadiul de dezvoltare al companiei oferim expertiză, flexibilitate și înțelegere pentru a vă propune răspunsul potrivit nevoilor dumneavoastră.

Misiunea noastră este ca prin fiecare acțiune să devenim partenerul preferat al companiilor care sunt alături de noi.
București
Str: Ialomicioarei, Nr. 26
office@dcconta.ro
021 2116047
Spune-ne mai multe despre inițiativa ta

  DATE DE CONTACTD & C Conta
  Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice detaliu din domeniu doriți să aprofundați.
  ADRESA NOASTRĂBucurești - Sector 1, România
  https://www.dcconta.ro/wp-content/uploads/2021/02/img-footer-map-dcconta.png
  SOCIAL MEDIARămânem conectați
  Te invităm să ne urmărești și pe rețelele sociale pentru ultimele noutăți din domeniu
  DATE DE CONTACTD & C Conta
  Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice detaliu din domeniu doriți să aprofundați.
  ADRESA NOASTRĂBucurești - Sector 1, România
  https://www.dcconta.ro/wp-content/uploads/2021/02/img-footer-map-dcconta.png
  SOCIAL MEDIARămânem conectați
  Te invităm să ne urmărești și pe rețelele sociale pentru ultimele noutăți din domeniu

  Made with ♥️ by Digitally.Plus. Toate drepturile rezervate.

  Made with ♥️ by Digitally.Plus. Toate drepturile rezervate.

  Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.